Gasfyr, kloakrensning, renoveringer eller blikarbejde -
Uanset hvad løser vi alle dine VVS-opgaver med et smil!

 
Ring og hør mere
43 69 10 98

Kundeinformation/persondataforordningen

Som led i indgåelsen af en aftale om forespurgte arbejde/kontrakt behandler Krüdal VVS & Kloak ApS en række almindelige personoplysninger (navn, adresse, e-mail etc.) vedrørende dig, og vi skal derfor i henhold til databeskyttelsesforordningen give dig en række oplysninger.

Krüdal VVS & Kloak ApS er såkaldt ”dataansvarlig”. Vores kontaktoplysninger er:
  • Krüdal VVS & Kloak ApS, Lumringsbrovej 4, 2670 Greve cvr: 25299922
  • Tlf. 43691098 mail: vvs@krydal.dk
Vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med: Besigtigelse, tilbudsgivning, fakturering, entreprisekontrakt mm

Vi behandler, som nævnt, kun almindelige oplysninger om dig.
  • Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse etc.
Behandlingen sker dels i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, fordi behandlingen af oplysninger er nødvendigt for udførelsen af den førnævnte kontrakt/aftale. Desuden sker behandlingen i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f, idet behandlingen er nødvendig af hensyn til gennemførelsen af entrepriseopgaven for dig.

Dine personoplysninger kan blive videregivet til underentreprenører, offentlige myndigheder, rådgivere, med henblik på at aftalen med dig kan realiseres.

Til brug opfyldelsen af aftalen med dig indsamler Krüdal VVS & Kloak ApS almindelige personoplysninger om dig hos de kommunale byggemyndigheder, hvis dette er påkrævet.

Krüdal VVS & Kloak ApS vil opbevare/gemme dine personoplysninger så længe det er påkrævet som dokumentation til de offentlige instanser og lovkrav og de relevante regler om forældelse af formuekrav.

Vi gør dig opmærksom på, at du har følgende rettigheder efter databeskyttelsesforordningen i forhold til de personoplysninger, Krüdal VVS & Kloak ApS behandler om dig:
  • Retten til indsigt (ret til at se oplysninger om dig)
  • Retten til at anmode om berigtigelse eller sletning (rettelse).
  • Retten til at anmode om begrænsning af behandlingen og til at gøre indsigelse mod en denne behandling.
  • Retten til indsigelse
  • Retten til dataportabilitet (transmittere oplysninger).
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Du har mulighed for at indgive klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, hvis du mener, at Krüdal VVS & Kloak ApS ikke behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne.

Du kan i øvrigt læse mere om databeskyttelsesreglerne på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte Krüdal VVS & Kloak på telefon +45 43 69 10 98, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Adresse: *
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Om brug af cookies på din hjemmeside
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.

Læs mere om vores cookies her »
 
Krüdal VVS & Kloak Aps | Lumringsbrovej 4 | 2670 Greve | Telefon: 43 69 10 98