top of page
Krydal VVS tilstoppet kloak

Autoriseret VVS

STOPPET KLOAK
– HVAD GØR MAN SÅ?

En stoppet kloak er på alle måder en ubehagelig oplevelse. Vandet løber ikke væk fra toilet og håndvask, og der stiger en grim lugt op fra afløbet.
 
Mange prøver at ordne det selv ved at bruge afløbsrens – men afløbsrens gør faktisk problemet værre, fordi det skader afløbet. 

 

Der kan være forskellige årsager til, at din kloak er stoppet. Oftest skyldes det din vandlås, som trænger til at blive renset. Det kan du prøve at gøre ved at tage den op og fjerne alle de sæbe-, skæg-, papir- og hårrester, der sidder i den og hælde kogende vand ned i afløbet bagefter.
 
Løser det ikke dit problem, er det sikkert fordi årsagen til din stoppede kloak er lokaliseret et sted, du ikke selv kan komme til. I det tilfælde er KRYDAL VVS din løsning. Vi sikre at en stoppet kloak aldrig bliver en tilbagevendende gene for dig. Hos os er du sikker på hurtig udrykning, så du igen kan bruge dine afløb.
 
Vi ankommer med spulevogn, rensesplit, slamsuger og tv-udstyr og lokaliserer skaden. Vi løser kloakproblemer for private husstande, boligforeninger og erhvervsejendomme, og vi siger med sikkerhed, at vi også løser dit problem.

bottom of page