top of page
Krydal VVS miljøvenlig naturmateriale vedligeholdesfrit

Miljøvenlig løsning

NATURMATERIALE OG VEDLIGEHOLDESFRIT

Når du skal have lavet en zinkinddækning af din skorsten, dit tag, din facade eller andet, eller når du skal have monteret tagrender i zink, hjælper KRYDAL VVS dig.

Det er vigtigt, at du får udført din zinkinddækning korrekt, ellers risikerer du at få mug og skimmelsvamp, fordi fugten stadig har mulighed for at trænge gennem de utætte samlinger.​

Zinkinddækning beskytter din bygning og er et langtidsholdbart metal, og det har en solid modstandsdygtighed over for vind og vejr. Når du får lavet en zinkinddækning, er du derfor sikret en løsning, der ud over at holde i mange år også beskytter din bygning mod for eksempel kraftige regnskyl, som det danske klima ofte byder på.
 
Ud over det er zink en miljøvenlig løsning, fordi det er naturmateriale, og det er helt vedligeholdelsesfrit – og det betyder mindre besvær for dig.
 
Ved at bruge os til din opgave, får du gavn af de mange års erfaring, vi har opbygget, og du får korrekt udførsel af din zinkinddækning, så du aldrig skal bekymre dig om fugtskader med skimmelsvamp og mug som følge.

En inddækning med zink er en rigtig god løsning til mange af dine opgaver. Har du et gammelt hus, bør du tjekke din inddækning. Mange års tæring fra vind og vejr giver nemlig risiko for, at der opstår utætheder.
 
I sådan et tilfælde laver vi en ny zinkinddækning til dit tag eller din skorsten, så du igen får tryghed ved at vide, at du undgår fugtskader.
 
Har du brug for at få monteret nye tagrende, klarer vi også det for dig. Dine nye zinktagrender beskytter både din bolig samtidig med at de giver et flot visuelt udtryk til din bygning.
 
Kort sagt, så løser vi alle dine opgaver med zink – hvad enten det er inddækninger eller tagrender, du har brug for.

tag og facaderenovering

bottom of page