top of page
Krydal VVS miljøvenlig naturmateriale vedligeholdesfrit

Miljøvenlig løsning

NATURMATERIALE OG VEDLIGEHOLDESFRIT

Når du skal have lavet en zinkinddækning af din skorsten, dit tag, din facade eller andet, eller når du skal have monteret tagrender i zink, hjælper KRYDAL VVS dig.

Det er vigtigt, at du får udført din zinkinddækning korrekt, ellers risikerer du at få mug og skimmelsvamp, fordi fugten stadig har mulighed for at trænge gennem de utætte samlinger.​

Zinkinddækning beskytter din bygning og er et langtidsholdbart metal, og det har en solid modstandsdygtighed over for vind og vejr. Når du får lavet en zinkinddækning, er du derfor sikret en løsning, der ud over at holde i mange år også beskytter din bygning mod for eksempel kraftige regnskyl, som det danske klima ofte byder på.
 
Ud over det er zink en miljøvenlig løsning, fordi det er naturmateriale, og det er helt vedligeholdelsesfrit – og det betyder mindre besvær for dig.
 
Ved at bruge os til din opgave, får du gavn af de mange års erfaring, vi har opbygget, og du får korrekt udførsel af din zinkinddækning, så du aldrig skal bekymre dig om fugtskader med skimmelsvamp og mug som følge.

En inddækning med zink er en rigtig god løsning til mange af dine opgaver. Har du et gammelt hus, bør du tjekke din inddækning. Mange års tæring fra vind og vejr giver nemlig risiko for, at der opstår utætheder.
 
I sådan et tilfælde laver vi en ny zinkinddækning til dit tag eller din skorsten, så du igen får tryghed ved at vide, at du undgår fugtskader.
 
Har du brug for at få monteret nye tagrende, klarer vi også det for dig. Dine nye zinktagrender beskytter både din bolig samtidig med at de giver et flot visuelt udtryk til din bygning.
 
Kort sagt, så løser vi alle dine opgaver med zink – hvad enten det er inddækninger eller tagrender, du har brug for.

tag og facaderenovering

 • TAGRENDER
  Professionel montering og lang holdbarhed Hos os får du udført en lang række opgaver inden for tagarbejde, opsætning af tagrender og tag- og facaderenovering. Vi hjælper dig også, hvis du vil have et nyt nedløbsrør eller en ny tagbrønd. Det er vigtigt, at dine tagrender holder tæt, for at din bygning ikke tager skade af vind og vejr. Hvis dine tagrender er i dårlig stand, bliver dine ydermure hurtigere slidt af for eksempel regn og sne. Derfor skal dine tagrender samles og opsættes korrekt og professionelt, og det hjælper vi dig med. Vi spotter hurtigt steder, hvor der muligvis er huller og sprækker, som vandet trænger igennem og sørger for at tætne det, inden du får skader på din bygning. Vil du have helt nye tagrender, sørger vi for, at samlingerne er helt tætte, så du ikke skal bekymre dig om uprofessionelle lappeløsninger.
 • FACADERENOVERING
  Giv din bygning et smukt udtryk Vil du have udført en professionel facaderenovering, sørger vi for at løse din opgave, så du igen får vejens smukkeste facade. Din facade er det første, dine gæster møder, når de ankommer til dit hjem, og din facade er derfor med til at danne det første indtryk, de får af din bolig. En facaderenovering løfter dit hjems udtryk og får det til at se ud som nyt. Overvejer du at sælge din bolig, vil en facaderenovering med garanti også gøre den mere attraktiv over for potentielle købere. En facaderenovering er også en energioptimering Ældre bygninger har gennem mange år været udsat for slitage forårsaget af vind og vejr, og det har muligvis forvoldt skader på husets ydermure i form at utætheder. De små utætheder betyder en hel del for den energiudnyttelse, der er i din bolig. For eksempel kan den ikke holde lige så godt på varmen. Når du får renoveret din facade, får du samtidig en løsning, der giver dig bedre udnyttelse af din energi. Vi sørger nemlig for at tætne små revner og sprækker i din facade, så du ikke længere fyrer for fuglene. En facaderenovering er derfor både en æstetisk og praktisk løsning samlet i én, fordi din bygning får et flot udtryk og en bedre isolering på samme tid. Professionel og kompetent facaderenovering Når du vælger os til at renovere din facade, er du sikker på at få et resultat, du bliver glad for. Vi samler på glade og tilfredse kunder, og derfor sørger vi også for, at vi sammen går i god dialog, inden vi starter vores arbejde med renoveringen af din facade. Derfor får du aldrig ubehagelige overraskelser, når du får regningen, og du er altid sikker på at få det resultat, du har ønsket.
 • VAILLANT GASFYR
  Tysk kvalitet og effektivitet Når du vælger et Vaillant gasfyr, får du solid, tysk kvalitet og en effektiv og energibesparende løsning. Med mere end 140 år på markedet, er Vaillant gasfyr et af de mest gennemtestede og effektive gasfyr, du finder. Et Vaillant gasfyr giver dig den mest optimale opvarmning af hele din bolig, og du er sikret et behageligt, lunt indeklima. Dit nye Vaillant gasfyr er kondenserende, og det betyder, at dit nye gasfyr udnytter den energi, der ellers ville gå tabt ved et konventionelt gasfyr. En kondenserende kedel genanvender nemlig de røggasser, der eller ville forsvinde ud af skorstenen. Professionel montering Vi har montering af gasfyr siddende på rygraden. Når du ringer til os, kommer vi ud og monterer dit nye Vaillant gasfyr – og vi går ikke, før det hele virker, og vi har ryddet pænt op efter os selv. Selvfølgelig sørger vi også for at afmontere og bortkøre dit gamle gasfyr, så alt du egentlig skal, er at gribe telefonen, og læne dig tilbage, indtil du har fået installeret et helt nyt Vaillant gasfyr.
 • BOSCH GASFYR
  Dit nye Bosch gasfyr er på alle måder en god investering Først og fremmest vil du se store forbedringer på din varmeregning, fordi Bosch gasfyr er et af de mest energieffektive gasfyr på markedet. For det andet slipper du for at tænke på udskiftning af dit gasfyr i mange år fremover. Gasfyr fra Bosch har nemlig en meget lang levetid, og når du sørger for at få regelmæssig gasfyrsservice bliver den endnu længere. Sidst men ikke mindst er dit nye Bosch gasfyr både en økonomisk og miljøvenlig løsning, fordi gasfyr fra Bosch har en høj virkningsgrad. Der er mange grunde til at vælge Bosch Det største udbytte ved et Bosch gasfyr er dets høje virkningsgrad. Gasfyr fra Bosch har kondenserende gaskedler – en innovativ løsning, der sparer dig for mange penge. Kondenserende gaskedler har den unikke fordel, at de genbruger de røgdampe, der bliver produceret, når gassen forbrændes. De røggasser bliver derefter omdannet til varme og vand, som bliver brugt i dit hus. Til forskel kan ældre gasfyr ikke genbruge de røggasser, der bliver i overskud under forbrændingen – og det betyder en dårligere virkningsgrad. Bedre energieffektivitet er altså din største fordel, når du vælger at udskifte dit gamle gasfyr med et nyt gasfyr fra Bosch. Ud over det, får du med et Bosch gasfyr: Nem og brugervenlig betjening En særdeles støjsvag løsning Solid, tysk kvalitet, der holder Få grundig vejledning af os Hvilket gasfyr fra Bosch, der er det bedste til præcis dig, afhænger af din boligs størrelse og stand. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning til dit behov – både når det gælder gasfyr og gaskedler. Hos os får du altid reel rådgivning af dygtige fagpersoner. KRYDAL VVS er certificeret Bosch Climate Partner. Det er din sikkerhed for kvalitetsarbejde – hver gang. Bosch Climate logoet er din garanti for kvalificeret rådgivning, energieffektive produkter og arbejde, der altid er veludført. Læs meget mere om, hvorfor du skal vælge et gasfyr fra Bosch her.
 • GULVAFLØB
  Få et gulvafløb, der løfter dit design Et gulvafløb vil være detaljen, der sætter prikken over i’et, når du skal have en renovering af dit badeværelse, eller når du bare vil løfte dets design. Vi hjælper dig med at finde det gulvafløb, der passer til den stil, du gerne vil udtrykke på dit badeværelse. Ud over at tilføje detaljer til designet på dit badeværelse, er et korrekt installeret gulvafløb også din sikkerhed for, at du ikke pludselig står med en vandskade, fordi vandet ikke har mulighed for at løbe ordentligt væk. Hos KRYDAL VVS er du altid sikker på at få korrekt installation af dit gulvafløb, så du bare skal nyde din nye løsning, der både er funktionel og æstetisk på én og samme tid. Få en flot overgang med et nyt gulvafløb Langt de fleste brusekabiner er adskilt fra resten af badeværelset, fordi det kræver en forhøjning til at afholde vandet fra at løbe ud i resten af rummet. Med et moderne gulvafløb får du sammenhæng mellem din bruser og det resterende badeværelse, og det giver et flot udseende og et indtryk af, at rummet er større og mere luftigt. Er du mere til et traditionelt afløb, får du naturligvis også hos os. Når du kontakter os, vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er den optimale løsning for dig. Skal dit gulvafløb for eksempel monteres langs væggen, i et hjørne eller langs væggen? Og hvilket materiale vil tage sig bedst ud i forhold til din øvrige indretning? Tag fat i os og find ud af, hvad der kan lade sig gøre for dig – og så finder vi sammen et gulvafløb, du bliver glad for mange år frem. Her får du altid reel vejledning Som vores kunde er du i centrum. Derfor strækker vi os også langt for at gøre dig helt tilfreds. Når du er kunde hos os, får du altid reel service og gennemsigtig kommunikation. Ud over det er vores arbejde altid solidt udført, og du slipper for lappeløsninger på grund af den høje kvalitet. Vi renoverer alle badeværelser og monterer en lang række forskellige afløb – så her får du altid den hjælp, du behøver.
 • ARMATURER, VANDHANER OG BLANDINGSBATTERIER
  Professionel montering Hos os finder du et bredt udvalg af armaturer, vandhaner og blandingsbatterier til dit badeværelse, og du er garanteret at finde præcis den løsning, der giver dig glæde mange år fremover. Du har mange muligheder, når du skal have nyt armatur eller nyt blandingsbatteri. KRYDAL VVS står altid klar med råd og vejledning, så du finder det, som passer til dit badeværelse. Ud over det, er du altid garanteret professionel og sikker montering af dit nye produkt. Vores mange års erfaring i faget gør, at du får monteret dit nye armatur hurtigt, sikkert og med håndværksmæssig snilde. Bagefter skal du bare nyde opgraderingen af dit badeværelse. Skal du have udført en større renovering af dit badeværelse, står vi også klar med et team af kompetente medarbejdere fra andre faggrupper. Ring til os, så sørger vi for, at du får dit drømmebadeværelse. Hos os får du garanti for kvalitet og sikkerhed Alle vores produkter er VA-godkendt. Det er din garanti for, at de produkter, du får hos os, lever op til de gældende sundhedskrav. Vi foretrækker at bruge mærker, hvor vi kan stå inde for deres høje kvalitet og lange holdbarhed.
 • SANITET
  Der er et stort udvalg af sanitetsprodukter på det danske marked, og det kan sommetider være en alt for stor mundfuld at få overblik over de mange muligheder. Hvordan ved du, hvilket toilet, du bliver mest tilfreds med? Eller hvilken håndvask, der sætter prikken over i'et i det udtryk, du vil give dit badeværelse? Ud over det, skal du også have styr på hvilke produkter, der er i den bedste kvalitet, så du får glæde af dem mange år fremover. Hos os får du vejledning i alle produkter som for eksempel: Håndvaske Toiletter Brusekabiner Armaturer Og mange andre badeværelsesløsninger Lad os hjælpe dig med at finde ud af hvilken løsning, du bliver glad for hver gang, du træder ud på dit badeværelse. Med vores råd finder du frem til, om du for eksempel vil have vandhanen monteret på væggen eller på vasken, og om du vil have den i krom, messing eller et andet materiale. Med os på råd er du sikker på at få den rigtige løsning første gang.
 • VANDVARMERE OG VARMEVEKSLER
  Hos KRYDAL VVS finder du altid den vandvarmer eller varmeveksler, du har brug for. Vi har også meget tilbehør, og vi udskifter, renoverer og vedligeholder gerne alt dit udstyr. Vil du have automatisk termostatstyring eller har du brug for hjælp til at opsætte en varmemåler? Så står vi også til rådighed for dig.
 • RADIATORER
  Levering og montering af radiatorer Hos os får du leverering og montering af radiatorer, termostater og rørsystemer, og vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dig. Har du overvejet, om din radiator skal stå på gulvet eller sidde på væggen? Vi hjælper dig, så du får den bedst mulige varmefordeling og den mest praktiske og æstetiske løsning. Har du også tænkt over, om du skal have en enkeltkonvektor eller en dobbeltkonvektor? Alt det hjælper vi dig med at finde ud af, så det eneste, du fremover skal, er at nyde dit lune, behagelige indeklima.
 • GASFYR
  Udskiftning af gasfyr Når du har besluttet, at du vil have en udskiftning af dit gasfyr, kontakter du bare os, og så klarer vi hele projektet for dig. Vi kommer ud til dig og afmonterer dit gamle gasfyr, bortkører det og monterer dit nye. ​ Der er nogle områder, du skal tænke over, når du vil have en udskiftning af dit gasfyr. For eksempel hjælper vi dig med at finde ud af, hvilken størrelse din kedel skal have alt efter dit behov. Hvis du har en stor husholdning med et stort vandforbrug og mange kvadratmeter, der skal varmes op, skal du også have en stor kedel. Omvendt er der ingen grund til, at du investerer i en for stor kedel, hvis du ikke har behov for det. Hos os er du altid sikker på at få den løsning, der passer præcist til dit behov, og at du får en kedel, der hverken er for stor eller for lille. Vi går meget op i at give dig en god oplevelse, og derfor sørger vi også for at rydde pænt op efter os selv, når vi har lavet en udskiftning af dit gasfyr. Med 17 års erfaring og udskiftning af over 3700 gasfyr, siger vi med sikkerhed, at du får løst din opgave professionelt, kompetent og hurtigt med os. Du får også tryghed i at vide, at vi kun bruger de gasfyrsmærker, vi kan stå inde for. Vi sørger også for eventuelle serviceaftaler tilpasset dit behov. Finansier din nye varmeløsning Gastech-Energi tilbyder dig en attraktiv finansiering af dit nye gasfyr. Beregn pris her.
 • GULVVARME
  Aldrig mere kolde fødder Der er mange fordele ved at få installeret et gulvvarmesystem i dit hjem. For det første samler det ikke støv, på samme måde som en radiator gør. For det andet slipper du for, at der står noget i vejen for din indretning og din daglige rengøring. Sidst men ikke mindst fordeler et gulvvarmesystem varmen meget bedre i dit hjem, fordi hele din gulvflade bliver opvarmet, i stedet for at være begrænset til de områder, en radiator står i. Vi har mange års erfaring med installation af gulvvarmesystemer i alle slags boliger og i alle slags rum – lige fra det lille, private badeværelse til den store institution. Slip for hele tiden at skulle regulere varmen op eller ned. Med et gulvvarmesystem skal du kun koncentrere dig om termostaten, som vi installerer i de rum, hvor du ønsker individuel varmestyring. Du har også mulighed for at få udstyret dit gulvvarmesystem med pumper og automatik, så varmen automatisk reguleres alt efter temperatur og tidspunkt på dagen.
 • COOKIEPOLITIK
  Dette website udbydes af krydal.dk, og når du klikker dig videre ind på websitet indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på krydal.dk. Nedenfor kan du læse detaljeret om: De informationer der indsamles. Hvordan informationerne behandles. Hvor lang tid oplysningerne gemmes. Hvad de bruges til. Krydal.dk forpligtiger sig til at overholde de af krydal.dk´s til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata jf. Persondatalovgivningen. Cookies Når du besøger et eller flere af krydal.dk´s sider modtager du automatisk én eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du klikke HER for at få en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk. Hvad er en cookie? En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af hjemmesiden ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus! I hvor lang tid opbevares cookies? Når du besøger krydal.dk opbevares cookies i 24 måneder fra sidst du besøgte siden. Bemærk venligst at levetiden forlænges efter hvert besøg. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Hvordan undgår jeg cookies? Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik HER for at få en vejledning i hvordan dette indstilles i din browser. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter “cookies”. Hvad bruges cookies til på krydal.dk? For at fastlægge, hvem der besøger krydal.dk, bruges der cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde gives der mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Alle der besøger krydal.dk får dermed tildelt en ”session cookie”, der indeholder et unikt ID. Denne ”session cookie” forsvinder, så snart, at du (brugeren) lukker din browser ned. Og den indeholder ikke andre oplysninger end dette unikke ID. Herudover gør krydal.dk brug af Google Analytics. Google Analytics bruger cookies i bestræbelserne på at udarbejde rapporter om brugernes adfærd på vores hjemmeside. Det er vigtigt at bemærke, at Google Analytics cookies ikke indsamler personlig data, om krydal.dk´s brugere.
 • PRIVATLIVSPOLITIK
  Som led i indgåelsen af en aftale om forespurgte arbejde/kontrakt behandler KRYDAL VVS en række almindelige personoplysninger (navn, adresse, mail etc.) vedrørende dig, og vi skal derfor i henhold til databeskyttelsesforordningen give dig en række oplysninger. KRYDAL VVS ApS er såkaldt ”dataansvarlig”. Vores kontaktoplysninger er: KRYDAL VVS ApS, Havnevej 6, 2670 Greve CVR: 42424889 Tlf. 43691098 Mail: vvs@krydal.dk Vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med: Besigtigelse, tilbudsgivning, fakturering, entreprisekontrakt mm. Vi behandler, som nævnt, kun almindelige oplysninger om dig. Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse etc. Behandlingen sker dels i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, fordi behandlingen af oplysninger er nødvendigt for udførelsen af den førnævnte kontrakt/aftale. Desuden sker behandlingen i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f, idet behandlingen er nødvendig af hensyn til gennemførelsen af entrepriseopgaven for dig. Dine personoplysninger kan blive videregivet til underentreprenører, offentlige myndigheder, rådgivere, med henblik på at aftalen med dig kan realiseres. Til brug opfyldelsen af aftalen med dig indsamler KRYDAL VVS almindelige personoplysninger om dig hos de kommunale byggemyndigheder, hvis dette er påkrævet. KRYDAL VVS vil opbevare/gemme dine personoplysninger så længe det er påkrævet som dokumentation til de offentlige instanser og lovkrav og de relevante regler om forældelse af formuekrav. Vi gør dig opmærksom på, at du har følgende rettigheder efter data-beskyttelsesforordningen i forhold til de personoplysninger, KRYDAL VVS behandler om dig: Retten til indsigt (ret til at se oplysninger om dig). Retten til at anmode om berigtigelse eller sletning (rettelse). Retten til at anmode om begrænsning af behandlingen og til at gøre indsigelse mod en denne behandling. Retten til indsigelse. Retten til dataportabilitet (transmittere oplysninger). Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på datatilsynet.dk. Du har mulighed for at indgive klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, hvis du mener, at KRYDAL VVS ikke behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne. Du kan i øvrigt læse mere om databeskyttelsesreglerne på Datatilsynets hjemmeside datatilsynet.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
bottom of page