top of page
Krydal VVS udskiftning af gasfyr

Grundig rådgivning

UDSKIFTNING AF GASFYR

Når du har besluttet, at du vil have en udskiftning af dit gasfyr, kontakter du bare os, og så klarer vi hele projektet for dig. Vi kommer ud til dig og afmonterer dit gamle gasfyr, bortkører det og monterer dit nye.

Der er nogle områder, du skal tænke over, når du vil have en udskiftning af dit gasfyr. For eksempel hjælper vi dig med at finde ud af, hvilken størrelse din kedel skal have alt efter dit behov.
 
Hvis du har en stor husholdning med et stort vandforbrug og mange kvadratmeter, der skal varmes op, skal du også have en stor kedel. Omvendt er der ingen grund til, at du investerer i en for stor kedel, hvis du ikke har behov for det. Hos os er du altid sikker på at få den løsning, der passer præcist til dit behov, og at du får en kedel, der hverken er for stor eller for lille.

 

Vi går meget op i at give dig en god oplevelse, og derfor sørger vi også for at rydde pænt op efter os selv, når vi har lavet en udskiftning af dit gasfyr.

 

Med 17 års erfaring og udskiftning af over 3700 gasfyr, siger vi med sikkerhed, at du får løst din opgave professionelt, kompetent og hurtigt med os. Du får også tryghed i at vide, at vi kun bruger de gasfyrsmærker, vi kan stå inde for. 

 

Vi sørger også for eventuelle serviceaftaler tilpasset dit behov.

Finansier din nye varmeløsning

Gastech-Energi tilbyder dig en attraktiv finansiering af dit nye gasfyr.
Beregn pris her.

Vi anbefaler

bottom of page