top of page
Krydal VVS nyt badeværelse

Et badeværelse for alle

FÅ LIDT LUKSUS IND
I HVERDAGEN 

Du behøver ikke sætte en masse ting i gang, når du vil have en renovering af dit badeværelse. Vi sørger nemlig for at få tømrere, malere og elektrikere ud, så alt du skal gøre, er at fortælle os, hvordan dit drømmebadeværelse skal se ud.
 
Inden opstart, snakker vi med dig om, hvad du godt kunne tænke dig, og hvad der lader sig gøre. Bagefter viser vi dig de bedste udstillinger, og når du kommer hjem, fortæller du os bare, hvad du vil have. Vi bestiller derefter dine materialer og møbler for dig.
 
Du får altså sikkerhed for, at du får de bedste råd og vejledning, så du ender med det resultat, du har forestillet dig.

Søger du andet end en total renovering af badeværelset, løser vi også den opgave. Vil du for eksempel have udskiftet toilettet, have installeret brusekabine eller vil du måske have et badekar til afslappende stunder?
Uanset hvad du ønsker, får du hos os både totalentreprise og enkelte VVS-entrepriser.
 
Du får priser, der matcher den høje kvalitet af vores arbejde, og fuld gennemsigtighed hele vejen igennem forløbet, så du er sikker på at få din opgave til den aftalte pris uden ubehagelige overraskelser.

Tilbehør til badeværelset

bottom of page